Lockdown Escape Samen tegen COVID-19! Bekijk hier onze coronamaatregelen Lockdown Escape

Meestgestelde vragen

Waar willen jullie spelen?

Coronamaatregelen

Lockdown waarborgt de veiligheid van de spelers door verschillende maatregelen te nemen

1. Handen wassen voor en na het spel - wij voorzien desinfectie gel
2. Tussen elke groep worden alle voorwerpen, sloten en deurklinken grondig gekuist
3. Onze infrastructuur en spellen worden aangepast om zoveel mogelijk social distancing te bekomen
4. Mensen die komen spelen moeten allemaal deel uitmaken van hun eigen vaste bubbel van een gezin en vijf andere personen.

Wij hebben ook jouw hulp nodig;

1. Breng jouw eigen mondmasker mee!
2. Een puzzel opgelost en heel enthousiast? Probeer elkaar niet te feliciteren met een schouderklop, een high five of een groepsknuffel. Ieder zijn eigen overwinningsdansje werkt ook heel goed.

Wat als ik mijn mondmasker vergeten ben?

+

Geen probleem, we got your back! Wij hebben een beperkte voorraad mondmaskers ter beschikking zodat toch iedereen aan het spel kan deelnemen.

Hoe wordt de kamer ontsmet tussen de groepen door?

+

Eerst en vooral hebben we steeds extra tijd gelaten tussen de groepen zodat onze medewerkers extra grondig tewerk kunnen gaan én er zeker geen kruising is tussen de verschillende groepen.

Onze medewerkers gaan tussen elke groep aan de slag met desinfecterende spray met een focus op klinken, touchscreens en andere gebruiksvoorwerpen.

Als er toch nog twijfels zouden zijn, stellen we ook wegwerphandschoenen ter beschikking.

Kunnen we nog met een grote groep komen spelen?

+

Groepen groter dan 10 personen kunnen we jammer genoeg niet meer aanvaarden. Voor groepen tot en met 10 personen maakt het geen verschil uit of je met 3 of met 10 komt: je moet spelen met je eigen vaste bubbel. Daar mag jij met je gezin in zitten, en maximum vijf andere (vaste) personen.

Kunnen we onze boeking verplaatsen?

+

Dat is geen enkel probleem. Bel ons, of stuur ons een mailtje met daarin de datum waarnaar jullie zouden willen verplaatsen. Wees gerust: je hebt tijd genoeg om te herboeken. Dat hoeft deze maand nog niet te gebeuren - je boeking blijft geldig.