Bekijk onze Escape Rooms in Gent

Welkom bij Lockdown

Sector Z 2.0

A prequel to Sector Z Bereid je voor om een wereld te betreden waar wetenschappers experimenten uitvoeren op patiënten besmet met het Z-virus. Talloze knappe koppen hebben tot dusver gefaald in het vinden van een tegengif. Kan jouw team een oplossing vinden? Maar wees op jullie hoede, het Z-virus wordt met de minuut agressiever. Voordat je het goed en wel beseft, word je opgejaagd door je eigen patiënten. ..

6 - 12 personen

1 uur

BOEK NU!

Red Alert

Red Alert speelt zich af in de tweede helft van de 20e eeuw. Enkele weken terug lieten we onze beste spion infiltreren in een strategische luchtmachtbasis van de USSR om op deze manier een einde te maken aan de Koude Oorlog. We verloren sinds enkele dagen alle contact met hem... Jullie opdracht als Bravo Team bestaat er uit om deze versterkte basis te infiltreren, uit te pluizen wat er met Alpha Team gebeurd is..

3 - 6 personen

1 uur

BOEK NU!

Room 7

Een inval bij een seriemoordenares loopt helemaal uit de hand. Voor je het weet, geraken jij en jouw team verzeild in één van haar psychopathische spelletjes. Haar obsessie voor de 7 hoofdzonden drijft jullie team tot het uiterste. Kunnen jullie het hoofd koel houden? Kunnen jullie ontsnappen? Vinden jullie genoeg bewijs tegen Roxanne en voorkomen jullie de volgende moord?

3 - 6 personen

1 uur

BOEK NU!

KOOP EEN WAARDEBON

Op zoek naar een passend geschenk voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar?
Geef een gepersonaliseerde Lockdown waardebon cadeau en bezorg minstens één persoon een onvergetelijk avontuur.

VERRAS IEMAND!

1502/ Ontsnappingen

19863/ Happy clients

3362/ gespeelde rooms