Lockdown Escape Samen tegen COVID-19! Bekijk hier onze coronamaatregelen Lockdown Escape

Facebook

20/01/2020

super goed in elkaar gestoken! vriendelijk en warm ontvangst De vikings 💪

18/01/2020

is een heel tof concept. De foto's van onszelf bij het laatste raadsel waren eerst verschietachtig maar vond ik de max en gaf een persoonlijke noot aan onze speurtocht. jullie krijgen een score van 9/..

12/01/2020

Zeer leuk 😁 Room 7 Aanrader voor iedereen

12/01/2020

super geslaagde namiddag met deze activiteit!! Aanrader voor jong en oud 🙋‍♀️ wij zijn fan!!👍🏻

12/01/2020

Fantastisch avontuur, super vriendelijk ontvangst! zeker een aanrader om met de familie of vrienden te doen! Wij komen alvast terug voor de tweede kamer !!

12/01/2020

super thema, toffe puzzels en erg vriendelijke begeleiding 😊

12/01/2020

Red alert beleefd en overleefd. Alle linken en "sleutels" zijn goed gevonden. Veel variatie, veel adrenaline. En het mag gezegd ... een uiterst sympathieke begeleiding!

11/01/2020

Super leuke ervaring ervaring! Voor herhaling vatbaar!

11/01/2020

de VR escape room was schitterend!

02/01/2020

Wij deden de kamer in Kortrijk, waarbij je een bank moet overvallen. Leuk dat jij niet enkel moet onstnappen, maar ook de extra opdracht van geld verzamelen hebt. Heel gevarieerd van zoekwerk, denkwer..

31/12/2019

Top 'escape'-room. Zeker een aanrader!

31/12/2019

Very good experience. Amusing, challenging, and very friendly staff

27/12/2019

Great ! ........

27/12/2019

Geweldige ervaring! Erg boeiend en spannend! Maximum Image Team

27/12/2019

Superleuk! Zat allemaal heel goed in elkaar! Als eerste escape room ervaring veel beter dan verwacht 😄 komen zeker nog langs voor een andere room!

27/12/2019

Over een spannende escape gesproken! Wij hebben meer gekregen dan dat we maar konden verwachten! Dit smaakt naar meer! Top ontvangst & toffe nabespreking!

07/12/2019

Echt een topkamer zeker de moeite om te proberen

05/12/2019

Grote fan van alle kamers!

22/11/2019

Top om met een grotere groep te doen 10-12 personen! Spanning wordt opgebouw aangezien je tegen elkaar speelt! #zombieforthewin

18/11/2019

Echt een heel leuke ervaring! TOP!! :)

17/11/2019

Super leuke escape room,zit echt zo goed in elkaar,al de 7 de escape room die we doen waarvan 2 van lockdown in gent en 1 van lockdown in Kortrijk en kan zeggen zijn tot nu toe de 3 beste escape rooms..

12/11/2019

Zeer mooie en realistische inkleding, waardoor de ervaring nog intenser is. Toffe crew die ons altijd met een lach begroet.

11/11/2019

Wetenschappers en zombies: spannend en leuk parcours!!!

10/11/2019

leuk concept! goede room (room 7) goede tips! kortweg een heel leuk concept om te spelen! ons zien ze zeker terug! de frisdrank na een uur zoeken was meer dan welkom. bedankt voor de vriendelijke ontv..

03/11/2019

Room 7 gespeeld. Leuke kamer en zeker een aanrader. Fijne mensen die ons de goede uitleg gaven om er met volle goesting tegen aan te gaan.

Tripadvisor

Escape Games Belgium