Lockdown Escape Samen tegen COVID-19! Bekijk hier onze coronamaatregelen Lockdown Escape

Lockdown is voor iedereen

Vrijgezellen

Eens het intellect van jullie vriend of vriendin testen voor ze in het huwelijksbootje stappen? Zoek je nog een spannende activiteit die de rest van de dag voor gespreksvoer zorgt, dan staat Lockdown klaar voor jullie.


Boek nu!

Waarom Lockdown?
- Klant is koning – wil je iets nostalgisch in de kamer leggen, of een grap uithalen met de vrijgezel?
Laat ons gerust iets weten en wij regelen het.

- Wij verzorgen jullie bezoek naar Gent tot in de puntjes!

Ontdek onze combinaties!

Teambuilding

Friends, family and fools

Heb jij ook vrienden met wie je al eens graag opgesloten zou worden? Of ouders die maar al te graag hun zotte bende bezig zien? Of ben je gewoon iemand die graag puzzelt en een next level activiteit zoekt? Zoek dan niet verder, Lockdown sluit zijn deuren voor ieder type speler.Geef een waardebon cadeau!

Student

Zoek je nog een activiteit om de rest van de avond nog over na te praten op café? Een beloning voor dat groepswerk die zo goed gelukt is of eerder stoom aflaten na een examen? Geniet van méér dan 20% korting doorheen de week en 10% korting tijdens het weekend!Boek nu!

Bedrijven

De collega’s op een ander manier leren kennen? Escape rooms bieden een unieke ervaring die voor een uur lang een team smeden en lang daarna nog spijs voor nabespreking zal vormen. Een garantie op een sterkere teamspirit en een leuke activiteit.

Op zoek naar een teambuilding op maat? Contacteer ons dan gerust op info@lockdown.gent of 0497/067157.

Contacteer ons!