Illie Mangaro

Wat? Een heerlijke lunch voor je bij ons komt escapen? Illie Mangaro's wereldse foodconcept weerspiegelt de grote passie van oprichtster Ilse voor avontuurlijke reizen. Tijdens haar wereldwijde ontdekkingsreizen verdiepte Ilse zich in de lokale keukens, smaken en tradities. Met haar getalenteerde team van native chefs van over de hele wereld, deelt Illie Mangaro de kennis tijdens hun 'Pure, Healthy, Worldy Events' in hun gezellige foodlodge.
Gelijkgestemden verenigen zich 'in privésfeer' rond een rijk gevulde tafel en inspireren gasten met 'geluksmomenten' die blijven nazinderen!


Inbegrepen in de prijs zijn een welkomstplankje met tapasplank met homemade wereldse hapjes, drie wereldse gerechten uit elke uithoek van de wereld in de vorm van een a volonté buffet en een huisgemaakt verrassingsdessertje.
Verder zit ook het drankenforfait meteen inbegrepen voor twee uur: biologische cava en wijnen, homemade lemonades (cranberry/limoen of gember/citroen), pils, plat- en bruiswater, koffie en thee.


Bij uitloop kan het extra drankverbruik per fles worden aangerekend.Wie? Vanaf 12 personen


Waar? Illie Mangaro ligt op wandelafstand van onze escaperooms aan de straat Dok Noord, op nummer 7 - aan de buitenkant van het shoppingcenter recht tegenover de Blauwe Kraan.


Website? https://illiemangaro.be/


(let op: prijzen zijn exclusief btw)

prijslijst

Escape & Lunch

81.00 € / persoon

CONTACTEER ONS

Escape & Dinner

91.00 € / persoon

CONTACTEER ONS

µ