Gent Online Kortrijk

Je ziet enkel ons aanbod in Online

De Geest van Geeraard

Geeraard de Duivel zit met een probleem. Zijn naam is mettertijd bezoedeld en daardoor vindt zijn geest geen rust meer. Hij vraagt jullie om zijn goede eigenschappen bloot te leggen om zo zijn naam te zuiveren. Hij zou je daar rijkelijk voor willen belonen - en Geeraard de Duivel, dat was in zijn tijd een zeer gegoed man!

De wandeling brengt je langs de mooiste plekjes van Gent, en kost slechts €30 per groep

!!! Vanaf nu is de wandeling ook mogelijk met picknick van Illie Mangaro! Voor 15 euro per persoon (vanaf 4 personen) wordt in het midden van je wandeltocht een picknickmand geleverd om 13u of om 16u30. De mand wordt achteraf ook opnieuw opgehaald.
Mail of bel voor meer informatie.

Voor wie is de Escape Wandeling? 

Gezinnen, koppels, jongeren, scholen, bedrijven,... Deelnemen kan in groepjes van maximum 5 personen.  Er is een uitdagendere versie zonder tips, maar je kan ook kiezen voor de toegankelijke versie met tips zodat iedereen zijn gading kan vinden. De (meeste) puzzels zijn niet bedoeld voor de ervaren escape room speler of puzzelaar, maar de wandeling blijft sowieso mooi en ontspannend.

Wanneer? 

Starten kan op zaterdag of zondag tussen 11u00 en 16u00. Op het afgesproken tijdstip ontvangen jullie het nodige materiaal om de wandeling te starten. Het is niet mogelijk om de wandeling op te halen en later te wandelen. Het afgesproken tijdstip is de start van de wandeling.

Wens je toch een ander moment de wandeling te maken of last minute te boeken? Neem dan contact op via 0468 059 245

Afstand?

De wandelafstand bedraagt 4,8 km doorheen de binnenstad van Gent en is dus ideaal voor verschillende doelgroepen.

Regen?

Bij extreem regenweer is het mogelijk de wandeling te verplaatsen.
Graag vooraf contact opnemen via 0468 059 245

Corona?

Alles is outdoor en volledig corona-proof. We laten alle groepen starten op verschillende tijdstippen om contact met andere teams zoveel mogelijk te vermijden. Vergeet zeker je mondmasker niet! 
Heb je even wat moeite een raadsel op te lossen en komt er al een andere groep aan? Trek dan snel een foto; je kan de meeste raadsels ook onderweg oplossen.

Timing?

Er is geen tijdsdruk, als tijdspanne voorzien we ongeveer 2,5 uur, maar je kan extra rustpauzes inlassen.

Prijs?

De prijs is - onafhankelijk van het aantal personen - €30 per groep. 

2 - 5 Personen
2,5 uur (4,8 km)
Wellingstraat 58, 9000 Gent
Vanaf 12 jaar (of jonger met begeleiding)
Nog vragen? Ga naar de FAQ

Wat je kan verwachten...