De speurende speelkaart

Exploreer de stad Kortrijk en los de 8 raadsels op die je pad kruisen, voor maar €30 per groep. Je ontvangt bij aanvang een boek kaarten, maar op 48 van de 52 kaarten zit een vloek. Deze 'vervloekte' kaarten moeten tijdens de wandeling verwijderd worden uit de stok totdat je het ultieme kwartet overhoudt. Vind je de 4 juiste kaarten?

Slaag je er in om de juist kaarten te identificeren, maak dan kans om een gratis escape room te winnen!

Slaag je er niet in, deelnemen is belangrijker dan winnenOp de dag dat je komt wandelen krijg je van ons meteen ook een promocode ter waarde van 10 EUR om later volwaardig te komen escapen met je team.

Voor wie is de Escape Wandeling? 

Gezinnen, koppels, jongeren, scholen, bedrijven,... Deelnemen kan in groepjes van maximum 4 personen (ouder dan 12 jaar). Je kan met een groepje van 5 spelen, als je allemaal onder hetzelfde dak woont. Rolstoelen en buggy’s zijn mogelijk. Op uitdrukkelijke vraag is er een uitdagendere versie zonder tips, maar je kan ook kiezen voor de toegankelijke versie met tips zodat iedereen zijn gading kan vinden. De puzzels zijn niet bedoeld voor de ervaren escape room speler of puzzelaar, maar de wandeling blijft sowieso mooi en ontspannend.

Wanneer? 

Starten kan tijdens het weekend tussen 11u00 en 16u00. Op het afgesproken tijdstip ontvangt u het nodige materiaal en leuke extra’s in een mooie, herbruikbare goodiebag. Het is niet mogelijk om de wandeling op te halen en later te wandelen. Het afgesproken tijdstip is de start de wandeling.

Wens je toch tijdens de week de wandeling te maken of last minute te boeken? Neem dan contact op via 0468 059 245

Afstand?

De wandelafstand bedraagt 3,6 km doorheen stad Kortrijk en is dus ideaal voor verschillende doelgroepen.

Regen?

Bij extreem regenweer is het mogelijk de wandeling te verplaatsen.
Graag vooraf contact opnemen via 0468 059 245

Corona?

Alles is outdoor en volledig corona-proof. We laten alle groepen starten op verschillende tijdstippen om contact met andere teams zoveel mogelijk te vermijden. Vergeet zeker je mondmasker niet! 

Timing?

Er is geen tijdsdruk, als tijdspanne voorzien we ongeveer 2 uur, maar je kan extra rustpauzes inlassen.

Prijs?

De prijs is - onafhankelijk van het aantal personen - €30 per groep. Daarbovenop krijg je op de dag dat je komt wandelen een promocode ter waarde van 10 EUR om later bij ons te komen escapen.

2 - 4 Personen
2 uur (3,6 km)
Doorniksestraat 44, 8500 Kortrijk
Vanaf 12 jaar (of jonger met begeleiding)
Nog vragen? Ga naar de FAQ

Wat je kan verwachten...