Bekijk onze VR in Gent

Welkom bij Lockdown

Ontdek samen met ons hoe andere mensen ons uitgebreide aanbod reeds ervoeren én ontdek het team achter Lockdown. Selecteer hieronder het aantal personen waarvoor je een uitdaging zoekt, alvast veel plezier met jullie keuze!

Beyond Medusa's Gate

Beyond Medusa's Gate speelt zich af in het oude Griekenland uit Assassin's Creed Odyssey. Vier spelers vormen een team dat moet ontsnappen uit een Egeïsche grot waar het legendarische schip van de Argonauten is verankerd. Om succesvol te ontsnappen, is zowel teamwork, probleemoplossend denken en precieze timing vereist om alle raadsels op te lossen en jullie een weg te banen uit dit doolhof. Jullie starten ju..

4 personen

1 uur

BOEK NU!

Escape The Lost Pyramid

Escape The Lost Pyramid is een Quest in Virtual Reality dat plaatsvindt in de wereld van Assassin's Creed Origins. February 1928. Een expeditie in de Sinaï Schiereilanden, geleid door Sir Beldon Frye, loopt helemaal verkeerd af. Een team van vier personen was op zoek naar "The Lost Pyramid of Nebka"... Ze werden nooit meer terug gezien. Door een simulatie op basis van hun DNA, zal jouw team in staat zijn om zi..

4 personen

1 uur

BOEK NU!

KOOP EEN WAARDEBON

Op zoek naar een passend geschenk voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar?
Geef een gepersonaliseerde Lockdown waardebon cadeau en bezorg minstens één persoon een onvergetelijk avontuur.

VERRAS IEMAND!

1502/ Ontsnappingen

19863/ Happy clients

3362/ gespeelde rooms